Sikringsløsning til lagerbygninger

Skal sikkerheden på jeres lager styrkes?
Med en kombination af ordentlige dørlåse og et alarmsystem, holdes de fleste indbrudstyve, eller hærværksskader for døren, krydrer vi det med videoovervågning, er det ikke alene en opgradering af sikkerheden, men samtidig også en ekstra sikkerhed for dit arbejdende personale.

 

Sikringsniveau – Dækker din forsikring?
Det første I skal finde ud af, er hvilket sikringsniveau jeres forsikring kræver at I lever op til.

Hvis I ikke lever op til jeres sikringsniveau, vil forsikringen simpelthen ikke dække hvis I er udsat for tyveri.


Enten har I intet sikringsniveau, eller også har I niveau 10 og helt op til 60 - find netop jeres sikringsniveau her:


https://www.sikringsguiden.dk/sikringsniveauer/


Vi har produkter til alle sikringsniveauer, og vi afslutter altid vores arbejde med en installationserklæring som I skal bruge til jeres forsikring.


En gældende Installationserklæring kan man i øvrigt kun få af en ISO 9001 forsikrings godkendt installatør, og det er BeSafe selvfølgelig.


Nedenstående oversigter giver indblik i vores anbefaling til videoovervågning, alarm samt adgangskontrol

Låsesmed

Få tilknyttet en fast låsesmed til jeres lagerbygning
Med en attraktiv låseserviceaftale til jeres lagerbygning, hjælper vi med både pludseligt opståede problemer, samt vedligeholdelse af jeres låsesystemer løbende.


En fast serviceaftale er ikke bare en god ide, men er som regel også mere kosteffektivt. Ved fast at bruge den samme låsesmed, vil låsesmeden hurtigt lære jeres bygning at kende, og dette forkorter både respons- og arbejdstiden på opgaverne.


Hvad bør I overveje når I vælger låse til jeres lagerbygning?
En låseløsning til lagerbygninger, skal i nogle tilfælde håndtere en stor mængde trafik af mennesker, der både tilgår og forlader bygningen i løbet af få timer. I bør eksempelvis klarlægge hvilke personer, der skal have adgang til de forskellige områder, samt hvilken type lås I ønsker.


Vi tror ikke på standardløsninger, hvorfor I altid kan forvente et skræddersyet tilbud, hvor der er taget højde for de individuelle forhold.

Videoovervågning

Videoovervågning til lagerbygninger

Der findes mange muligheder i forskellige prisklasser når det kommer til videoovervågning.

Hos BeSafe er holdningen klar, hvis det skal være et professionelt og drift sikkert anlæg, SKAL det være en kablet installation.

 

Pas på medarbejdere og kunder med videoovervågning

Videoovervågning er med til at øge trygheden for både medarbejdere og kunder.

En installeret videoløsning har en meget stor præventiv effekt overfor kriminalitet, og skulle I have en episode, er det meget nemt at se optagelsen eller eventuelt udleverer videomaterialet til politiet.


Når det drejer sig om videoovervågning til lagerbygninger, har vi erfaret, at stort set ingen lagerbygninger er indrettet på samme måde, og derfor tilbyder vi en gratis og uforpligtende gennemgang af jeres lagerbygning, med et efterfølgende tilbud, baseret på relevante muligheder og med optimal løsning for øjet.

Alarmsystem

Alarm til lagerbygninger

En alarmløsning til et lager, skal være med til at sikre hverdagen mod ubudne gæster. De fleste tyve forlader stedet når de hører en sirene og samtidig opdager at de bliver filmet af et kamera.


De få der ikke tager det seriøst bliver opdaget af vores vagtpatrulje Securitas eller af politiet.

 

Hverdagen skal fungere optimalt, og en tyverialarm fra BeSafe er meget nem at betjene, eksempelvis via APP eller et betjeningspanel. Der findes utallige muligheder til et alarmsystem, og vi tilbyder de bedste produkter der er på markedet.


Vi er uafhængig af producenter, hvilket gør at vi i samarbejde med jer, altid kan vælge den bedste løsning - og altid ud fra netop jeres behov.

 

Når det drejer sig om tyverialarm til lagerbygninger, har vi erfaret, at stort set ingen lagerbygninger er indrettet på samme måde, og derfor tilbyder vi en gratis og uforpligtende gennemgang af jeres lagerbygning, med et efterfølgende tilbud, baseret på relevante muligheder og med optimal løsning for øjet.

Adgangskontrolsystem

Elektronisk eller mekanisk adgangskontrol

Er jeres lager sikret imod tyveri? Adgangskontrol er et vidt begreb, men helt overordnet gælder det om at styre adgangen til jeres lager.

 

I skal som minimum have et traditionelt mekanisk låsesystem som er patenteret. På den måde er I sikre på at de nøgler I udleverer ikke kopieres.

 

Har I stor udskiftning af medarbejdere kan det anbefales at vælge et elektronisk låsesystem, også kaldet adgangskontrol.


Adgangskontrol er enten med en pinkode, brik eller APP adgang – fælles for dem alle er at det er nemt at ændre ved udskiftning eksempelvis af medarbejdere og leverandører.

Tågekanon

Giv tyvene dårlige odds med tågesikring

En tågekanon - også kaldet røgkanon; nogen kalder det for sikkerhedståge - er et elektrisk apparat, som bruges til at sikre mod tyveri og indbrud. Hvis tyverialarmen går I gang, danner tågekanonen I løbet af meget få sekunder et tæt, hvidt, tørt tågeslør og sigtbarheden nedsættes markant.


Tågesikring er en yderst effektiv måde at forhindre tyven i at fuldføre indbruddet. Tågesikring, med en eller flere røgkanoner, fjerner lynhurtigt tyvens sigtbarhed, hvilket gør det svært at finde attraktive værdier, samt at finde vejen ud efterfølgende. Røgen er ekstremt kraftig og tæt, så tyven kan kun føle sig frem eller bevæge sig ud fra sin hukommelse.


Tågen er kunstig og naturligvis helt uskadelig for mennesker, dyr og jeres interiør.


Fordele ved tågesikring
   Uskadelig tåge for mennesker, dyr, inventar m.v. og efterlader ikke spor

   Umuligt for tyven at orientere sig efter få sekunder med sikkerhedsrøg

   Tågekanon kan kobles sammen med tyverialarm og videoovervågning

   Lave driftsomkostninger og minimal vedligeholdelse af tågekanon

   Indbygget batteri-backup ved strømafbrydelse

   Anbefales af politi og nogle forsikringsselskaber tilbyder lavere forsikringspræmier

Eksempel på sikringsløsning til lagerbygninger *

Skal sikkerheden i jeres lagerbygning styrkes? Ordentlige dørlåse og et alarmsystem, holder de fleste indbrudstyve, eller hærværksskader for døren, krydr det med videoovervågning, og det er tæt på at være en komplet løsning.

* Ikke alle bygninger eller lokaler er ens, nogle har muligvis kun brug for et alarmsystem med en enkelt bevægelsessensor, andre har brug for alle elementer og måske endda med udendørs videoovervågning også. Derfor tilbyder vi altid en gratis og uforpligtende gennemgang af jeres lokaler, således at vi efterfølgende kan skræddersy præcis den sikringsløsning I har brug for, ud fra jeres specifikke behov.

Er du interesseret i en sikringsopgave, så ring til os, eller udfyld nedenstående kontaktformular

Kontakt BeSafe på telefonnummer 82 82 82 01