Adgangskontrol fra Integra

Alarm og adgangskontrolsystemer
Integra sikkerhedsplatformen er hjertet i alarm og adgangskontrolløsningen. Hos BeSafe inkluderes løsningen eksempelvis kortlæsere med den nyeste teknologi og design, der styres af adgangskontrolenheder med kapacitet til at kontrollere og overvåge store komplekse virksomheder såvel som mindre virksomheder.

 

Hvis der er brug for det, kan funktioner og integrationer tilføjes til både alarm og adgangskontrolsystem skræddersyet til jeres specifikke behov.

 

Markedsledende indenfor adgangskontrol og indbrudsalarmer

Integra sikkerhedsplatformen har i mere end 20 år tilbudt løsninger og er i dag markedsledende indenfor løsninger til kombinerede adgangskontrol- og indbrudsalarmsystemer.

Integra sikkerhedsplatformen er hjertet i alarm og adgangskontrolløsningen. Hos BeSafe inkluderes løsningen eksempelvis kortlæsere med den nyeste teknologi og design, der styres af adgangskontrolenheder med kapacitet til at kontrollere og overvåge store komplekse virksomheder såvel som mindre virksomheder.
Kontrolenheder  I Integra platformen er der to forskellige styreenheder, Moveo og Moveo XL og et adgangspunkt, I / O-controller, S-Node G2. De centrale enheder er motoren i Integra og håndterer alle logiske beslutninger og styrer det tilsluttede adgangspunkt og I / O-controllere.      Funktioner og integrationer i Integra platformen og dens produkter tilbyder mange funktioner og muligheder for at integrere eksterne systemer.      Et avanceret indbrudsalarm og adgangskontrolsystem, der er skalerbart og kan tilpasses jeres specifikke behov.

Kontrolenheder

I Integra platformen er der to forskellige styreenheder, Moveo og Moveo XL og et adgangspunkt, I / O-controller, S-Node G2. De centrale enheder er motoren i Integra og håndterer alle logiske beslutninger og styrer det tilsluttede adgangspunkt og I / O-controllere. 


Funktioner og integrationer i Integra platformen og dens produkter tilbyder mange funktioner og muligheder for at integrere eksterne systemer. 


Et avanceret indbrudsalarm- og adgangskontrolsystem, der er skalerbart og kan tilpasses jeres specifikke behov.

Med Integra får du et avanceret alarm og adgangskontrolsystem, der kombinerer funktioner i et integreret sikkerhedssystem, der er i stand til at styre, overvåge og præsentere begivenheder, når de sker.     Blandt produkterne finder du kortlæsere og adgangskontrolenheder med banebrydende funktionalitet, sikkerhed og design.     Med sine enorme integrationsmuligheder for eksterne systemer er Integra et af markedets mest kompetente og tilpasningsdygtige indbrudsalarm- og adgangskontrolsystem.

Med Integra får du et avanceret alarm- og adgangskontrolsystem, der kombinerer funktioner i et integreret sikkerhedssystem, der er i stand til at styre, overvåge og præsentere begivenheder, når de sker.


Blandt produkterne finder du kortlæsere og adgangskontrolenheder med banebrydende funktionalitet, sikkerhed og design.


Med sine enorme integrationsmuligheder for eksterne systemer er Integra et af markedets mest kompetente og tilpasningsdygtige indbrudsalarm- og adgangskontrolsystem.

Altid i spidsen

Med Integra har du mulighed for altid at have et moderne og opdateret sikkerhedssystem, selv med en ældre installation. Platformen udvikler sig kontinuerligt, og der tilføjes regelmæssigt ny funktionalitet. Dette er resultatet af den kontinuerlige udvikling, der holder sikkerhedssystemet sikkert og relevant ved at tilføje ny funktionalitet og funktioner. 


Som alarmsystem er Integra certificeret til sikkerhedsklasse 3 i henhold til EN50131-1. Integra er et fuldt autonomt sikkerhedssystem, hvilket betyder, at systemet kan fortsætte med at fungere, selvom forbindelsen til databasen eller serveren går tabt.

Du kan besøge leverandørens hjemmeside her:

Vælg din næste Integra adgangskontrolløsning fra BeSafe

Interesseret i en INTEGRA adgangskontrol løsning, så ring til os, eller udfyld nedenstående kontaktformular

Kontakt BeSafe på telefonnummer 82 82 82 01