ALARMSYSTEMER

Beskyt jeres ejendom med en professionel alarm
Vi tilbyder professionelle alarmer, der beskytter jer mod uventede gæster, og vores løsninger kan fås både med og uden abonnement, og når I vælger BeSafe som samarbejdspartner, får I garanti for kvalitet og professionalisme, og vi installerer kun godkendte alarmer.

Derfor bør I vælge BeSafe som jeres leverandør af alarmer.


   Altid gratis og uforpligtende tilbud på opgaven.

 

   Konkurrencedygtige priser.

 

   Samme høje kvalitet, uanset opgavens omfang.

 

   Mulighed for enten at eje eller leje alarmsystemet.


   Mulighed for kontrolcentral overvågning med tilhørende vagtpatrulje.

 

   Mulighed for at tilknytte en valgfri serviceaftale.

 

   Sikkerhedstjek og rådgivning, vi installerer b.la. også videoovervågning,
      adgangskontrol og låse.

 

   ISO 9001:2015 certificeret og forsikringsgodkendt Installatør

 

   Medlem af SikkerhedsBranchen.

Medarbejderne i BeSafe har mange års erfaring i sikkerhedsbranchen, og de har kendskab til alle alarmsystemer.

Vores rådgivning omkring alarmsystemer, sikrer at I får den rette alarmløsning, skræddersyet til netop jeres behov og ejendom, og fokus for os er at finde det alarmsystem, der er bedst egnet til opgaven, og vores tilbud samt anbefalinger, er naturligvis altid uforpligtende.


Som installatør, er vi uafhængig af producenter, hvilket vil sige, at vi kan vælge den rigtige alarm, til lige netop jeres behov, uden at gå på kompromis med produktet.


Efter installation af alarmsystemet, udfører vi en installations erklæring til jeres forsikringsselskab såfremt det er et ønske. Vi er godkendt af Forsikring & pension som professionel sikringspartner, og er selvfølgelig medlem af sikkerhedsbranchen.

Alarmsystem tilpasset jeres behov
BeSafe rådgiver jer igennem hele processen, så I ender med den optimale sikringsløsning, Vi installerer både for private og erhverv, og sørger altid for at løsningen passer til jeres behov.


Et alarmsystem indeholder typisk APP til smartphone, betjeningspanel, indendørs sirene, bevægelsessensor, åbningskontakt og alarmcentral. Derudover kan der udvides med yderligere komponenter som eksempelvis røgdetektor, glasbrudsdetektor, vandskadedetektor, temperaturføler, udendørs sirene, overfaldstryk, ringeklokke, fjernbetjening mm.


Alle alarmer installeret af BeSafe, er brugervenlige og effektive og kan betjenes med din smartphone. Vi rådgiver dig til at nå frem til den rette løsning, som passer til dit behov.


Vi har alarmberedskabet klar.
Vores alarmer kan tilsluttes Securitas kontrolcentral med deres tilhørende vagtpatrulje.


Er skaden sket, kan du kontakte os på vores døgnvagt 24/7, vi har selvfølgelig vores egne alarmteknikere og låsesmede klar, og er skaden større end det, gør vi brug af vores samarbejdspartner LH Skadeservice.


Tyvene kan ikke stjæle det de ikke kan se
Hos BeSafe kan du kombinere en tyverialarm med tågesikring til erhverv.


En tågekanon fungerer til både kontorer, forretninger og virksomheder, og vi forhandler tågekanoner, der kan dække alt fra små kontorer til store lagerlokaler.


Vores tågekanoner installeres således, at de udvikler en maksimal mængde af tåge i løbet af kort tid - samtidigt tilpasses tågekanonen rummets størrelse og indretning, så den hurtigst muligt kan blinde tyven ved indbrud.

Læs mere omkring alarmløsninger fra nogle leverandører her

Brug for en alarmløsning?

Ring til os, eller udfyld nedenstående kontaktformular

 
 
 
Ajax
Jablotron
Vanderbilt SPC
NOX Systems
Integra
Alternativt system