ALARMSYSTEMER

Beskyt jeres ejendom med en professionel alarm
Vi tilbyder professionelle alarmer, der beskytter jer mod uventede gæster, og vores løsninger kan fås både med og uden abonnement, og når I vælger BeSafe som samarbejdspartner, får I garanti for kvalitet og professionalisme, og vi installerer kun godkendte alarmer.

Derfor bør I vælge BeSafe som jeres leverandør af alarmer.


✔   Altid gratis og uforpligtende tilbud på opgaven.

 

✔   Konkurrencedygtige priser.

 

✔   Samme høje kvalitet, uanset opgavens omfang.

 

✔   Mulighed for enten at eje eller leje alarmsystemet.


✔   Mulighed for kontrolcentral overvågning med tilhørende vagtpatrulje.

 

✔   Mulighed for at tilknytte en valgfri serviceaftale.

 

✔   Sikkerhedstjek og rådgivning, vi installerer b.la. også videoovervågning,
      adgangskontrol og låse.

 

✔   ISO 9001:2015 certificeret og forsikringsgodkendt Installatør

 

✔   Medlem af SikkerhedsBranchen.

Vores professionelle alarmer beskytter jeres ejendom mod uventede gæster – BeSafe leverer alarmløsningertilpasset jeres behov

Medarbejderne i BeSafe har mange års erfaring i sikkerhedsbranchen, og de har kendskab til alle alarmsystemer.

Vores rådgivning omkring alarmsystemer, sikrer at I får den rette alarmløsning, skræddersyet til netop jeres behov og ejendom, og fokus for os er at finde det alarmsystem, der er bedst egnet til opgaven, og vores tilbud samt anbefalinger, er naturligvis altid uforpligtende.


Som installatør, er vi uafhængig af producenter, hvilket vil sige, at vi kan vælge den rigtige alarm, til lige netop jeres behov, uden at gå på kompromis med produktet.


Efter installation af alarmsystemet, udfører vi en installations erklæring til jeres forsikringsselskab såfremt det er et ønske. Vi er godkendt af Forsikring & pension som professionel sikringspartner, og er selvfølgelig medlem af sikkerhedsbranchen.

Alarmsystem tilpasset jeres behov
BeSafe rådgiver jer igennem hele processen, så I ender med den optimale sikringsløsning, Vi installerer både for private og erhverv, og sørger altid for at løsningen passer til jeres behov.


Et alarmsystem indeholder typisk APP til smartphone, betjeningspanel, indendørs sirene, bevægelsessensor, åbningskontakt og alarmcentral. Derudover kan der udvides med yderligere komponenter som eksempelvis røgdetektor, glasbrudsdetektor, vandskadedetektor, temperaturføler, udendørs sirene, overfaldstryk, ringeklokke, fjernbetjening mm.


Alle alarmer installeret af BeSafe, er brugervenlige og effektive og kan betjenes med din smartphone. Vi rådgiver dig til at nå frem til den rette løsning, som passer til dit behov.


Vi har alarmberedskabet klar
Vores alarmer kan tilsluttes Securitas kontrolcentral med deres tilhørende vagtpatrulje.


Er skaden sket, kan du kontakte os på vores døgnvagt 24/7, vi har selvfølgelig vores egne alarmteknikere og låsesmede klar, og er skaden større end det, gør vi brug af vores samarbejdspartner LH Skadeservice.


Tyvene kan ikke stjæle det de ikke kan se
Hos BeSafe kan du kombinere en tyverialarm med tågesikring til erhverv.


En tågekanon fungerer til både kontorer, forretninger og virksomheder, og vi forhandler tågekanoner, der kan dække alt fra små kontorer til store lagerlokaler.


Vores tågekanoner installeres således, at de udvikler en maksimal mængde af tåge i løbet af kort tid - samtidigt tilpasses tågekanonen rummets størrelse og indretning, så den hurtigst muligt kan blinde tyven ved indbrud.

Ajax alarmsystem

AJAX alarmsystem

Ajax alarmsystem er et smart, pålideligt og lynhurtigt trådløst alarmsystem, alarmsystemet reagerer kun på reelle bevægelser, og dermed undgås de fleste falske alarmer.

Hvis der sker noget, vil Ajax alarmsystemet give dig besked med det samme via den brugervenlige app, eller via SMS.


Alarmsystem fra AJAX

Ajax alarmsystem er en kombination af ny teknologi, funktionelt design med fuld fokus på sikkerheden.


Denne kompromisløse tilgang har gjort det muligt at skabe et brugervenligt sikkerhedssystem, der har bevist dets pålidelighed for de bedste fagfolk.

Vælg Ajax alarmsystem, trådløst, smart, pålideligt og lynhurtigt – BeSafe leverer alarmløsninger i alle former

Den ultimative trådløse tyverialarm til beskyttelse af virksomhed eller hjem

Ajax alarmsystemer er smarte og pålidelige trådløse tyverialarmer udført i et flot tidløst design, med masser af funktioner, og du kan med en skræddersyet Ajax trådløs alarm løsning få den perfekte alarm løsning.


Beskyt hjemmet med et tryk på din Smartphone
Ved at downloade Ajax app på din smartphone, opnås en nem og brugervenlig platform til at styre Ajax alarmsystemet.


Ved hjælp af ganske få klik fås muligheden for nemt at tilkoble eller frakoble alarmen, tænde og slukke for elektriske relevante komponenter, modtage notifikationer fra alarmen direkte på telefonen, og mange flere features.

Du kan besøge leverandørens hjemmeside her:

Med et Ajax alarmsystem kan du:
Streame videoovervågningen, tænde og slukke elektriske apparater og få indblik / information omkring Indbrud, brand & vandskade


Ajax tyverialarm er et 100% trådløst system baseret på den prisvindende Jeweller kommunikations protokol.


Fordelende ved Jeweller teknologien er blandt andet
✔   Lynhurtig overføring af alarmer fra detektor 0.15 sekund.
✔   Optimerer batteritiden på detektorer op til 7 år.
✔   Krypteret datakommunikation som kan detektere jamming og interference. 

Vanderbilt SPC alarmsystem

Vanderbilt SPC alarmsystem

Med et Vanderbilt SPC får du et trådført sikkerhedssystem, der passer til ethvert anvendelsesområde.


Alarmsystemet til både små og store virksomheder

Det kan blandt andet være med til at sikre varehuse, kontorer, butikker og fabriksbygninger.


Systemet kan tilpasses kunden og kan derfor passe til både små, mellemstore og store anvendelsesområder. Desuden kan det let udbygges med ekstra systemudvidelser, hvis der bliver brug for det.


Det betyder også, at det er parat til fremtidige teknologier, og derfor behøver du ikke skifte dit SPC-system ud, men kan løbende tilføje de nyeste teknologier til systemet.

Vanderbilt SPC er et komplet sikkerhedssystem, der både fungerer som tyverialarm og nøglehåndtering, og lader dig kontrollere adgang med kort eller nøglebrikker.

Opnå fuld alarm kontrol over arbejdspladsen
Vanderbilt International fremstiller nogle af de absolut mest alsidige sikkerhedsløsninger til erhvervsbygninger.


Deres 100 procent cloudbaserede management system gør det nemt for de relevante medarbejdere at tilgå indstillingerne til låsesystemet.

Integreret sikkerhed

De fleste låsesystemer lader dig kontrollere adgang med kort eller nøglebrikker. Vanderbilt tager skridtet videre og integrerer skemalægning, tids baseret adgang og overvågning i samme system. Dette gør, at man kan monitorere, hvornår specifikke personer anvender hvilke døre og præcis hvornår, samtidig med at du kan se optagelsen på kameraet.

Komplet sikkerhed med en Vanderbilt SPC-tyverialarm

Vanderbilt SPC er et komplet sikkerhedssystem, der kan anvendes i mange forskellige konstellationer. Med Vanderbilt SPC løsningen, får du et system, der både fungerer som tyverialarm og nøglehåndtering, og systemet kan have op til 2500 brugere tilkoblet.  

Du kan besøge leverandørens hjemmeside her:

NOX alarmsystem

Vælg en professionel alarm med centralstyring
NOX-alarmer er velegnet til større installationer i virksomheder, hvor integration til andre anlægstyper ønskes, og hvor der samtidig ønskes en central styring af flere alarminstallationer på samme tid.


Med NOX software kan du programmere din central via eksempelvis PC eller IP og dermed opnå en effektiv styring. Det er med NOX softwaren nemt at redigere brugere, brugerkoder, hændelseslog og andre systemindstillinger.

Med NOX alarmsystemet får du


✔   Modulopbygget alarm- og adgangskontrolsystem.


✔   Trådløse sensorer til værdigenstande (blandt andet museumsovervågning).


✔   Fugtighedsfølere og temperaturfølere, også trådløse.


✔   Kan betjenes via App, webbrowser & PDA.


✔   Betjening via betjeningspanel med grafisk skærm, kodetastatur og kortlæser.

NOX-alarmer er velegnet til større installationer i virksomheder, hvor integration til andre anlægstyper ønskes, og hvor der samtidig ønskes en central styring af flere alarminstallationer på samme tid.

NOXone alarmsystemet
Med et NOXone alarmsystem, får I et komplet sikkerhedssystem til brug på mindre installationer. Dette system egner sig særlig godt, hvis du ikke har behov for det fulde NOX system.


NOXone alarmsystemet passer godt til små og mellemstore virksomheder, der ønsker effektiv sikkerhed og som er nemt at betjene. Systemet indeholder stadig de velkendte, effektive sikkerhedsløsninger fra de større NOX-løsninger.


NOXone giver eksempelvis mulighed for at styre systemerne via en app samt alarmering via e-mail, og kommer desuden med en naturlig mulighed for at kunne opgradere systemet, hvis behovet for mere kapacitet opstår.


SmartIntegro fra NOX-systems
NOX-systems har i samarbejde med SimonsVoss udviklet SmartIntego, der bygger på høj faglighed. Systemerne er komplet specialdesignede til at komplementere hinanden, og tager udgangspunkt i SimonsVoss ekspertviden omkring netværksbaserede trådløse låsecylindere.

Du kan besøge leverandørens hjemmeside her:

Jablotron alarmløsning fra BeSafe

Integra alarm- og adgangskontrolsystem

Alarm og adgangskontrolsystemer
Integra sikkerhedsplatformen er hjertet i alarm og adgangskontrolløsningen.


Hos BeSafe inkluderes løsningen eksempelvis kortlæsere med den nyeste teknologi og design, der styres af adgangskontrolenheder med kapacitet til at kontrollere og overvåge store komplekse virksomheder såvel som mindre virksomheder.

 

Hvis der er brug for det, kan funktioner og integrationer tilføjes til både alarm og adgangskontrolsystem skræddersyet til jeres specifikke behov.

 

Markedsledende indenfor adgangskontrol og indbrudsalarmer

Integra sikkerhedsplatformen har i mere end 20 år tilbudt løsninger og er i dag markedsledende indenfor løsninger til kombinerede adgangskontrol- og indbrudsalarmsystemer.

Integra er et avanceret alarm- og adgangskontrolsystem, der er i stand til at styre, overvåge og præsentere begivenheder, når de sker. Hurtig og nem betjening ved at slå dit alarmsystem til og fra via din nøglebrik.

Kontrolenheder

I Integra platformen er der to forskellige styreenheder, Moveo og Moveo XL og et adgangspunkt, I / O-controller, S-Node G2. De centrale enheder er motoren i Integra og håndterer alle logiske beslutninger og styrer det tilsluttede adgangspunkt og I / O-controllere. 


Funktioner og integrationer i Integra platformen og dens produkter tilbyder mange funktioner og muligheder for at integrere eksterne systemer. 


Et avanceret indbrudsalarm- og adgangskontrolsystem, der er skalerbart og kan tilpasses jeres specifikke behov.

Med Integra får du et avanceret alarm- og adgangskontrolsystem, der kombinerer funktioner i et integreret sikkerhedssystem, der er i stand til at styre, overvåge og præsentere begivenheder, når de sker.


Blandt produkterne finder du kortlæsere og adgangskontrolenheder med banebrydende funktionalitet, sikkerhed og design.


Med sine enorme integrationsmuligheder for eksterne systemer er Integra et af markedets mest kompetente og tilpasningsdygtige indbrudsalarm- og adgangskontrolsystem.

Du kan besøge leverandørens hjemmeside her:

Brug for et alarmsystem?

Ring til os, eller udfyld nedenstående kontaktformular

 
 
 
Ajax
Jablotron
Vanderbilt SPC
NOX Systems
Integra
Alternativt system