Alarmsystem fra NOX Systems

Vælg en professionel alarm med centralstyring
NOX-alarmer er velegnet til større installationer i virksomheder, hvor integration til andre anlægstyper ønskes, og hvor der samtidig ønskes en central styring af flere alarminstallationer på samme tid.


Med NOX software kan du programmere din central via eksempelvis PC eller IP og dermed opnå en effektiv styring. Det er med NOX softwaren nemt at redigere brugere, brugerkoder, hændelseslog og andre systemindstillinger.

Med NOX alarmsystemet får du


   Modulopbygget alarm- og adgangskontrolsystem.


   Trådløse sensorer til værdigenstande (blandt andet museumsovervågning).


   Fugtighedsfølere og temperaturfølere, også trådløse.


   Kan betjenes via App, webbrowser & PDA.


   Betjening via betjeningspanel med grafisk skærm, kodetastatur og kortlæser.

NOX-alarmer er velegnet til større installationer i virksomheder, hvor integration til andre anlægstyper ønskes, og hvor der samtidig ønskes en central styring af flere alarminstallationer på samme tid.

NOXone alarmsystemet
Med et NOXone alarmsystem, får I et komplet sikkerhedssystem til brug på mindre installationer. Dette system egner sig særlig godt, hvis du ikke har behov for det fulde NOX system.


NOXone alarmsystemet passer godt til små og mellemstore virksomheder, der ønsker effektiv sikkerhed og som er nemt at betjene. Systemet indeholder stadig de velkendte, effektive sikkerhedsløsninger fra de større NOX-løsninger.


NOXone giver eksempelvis mulighed for at styre systemerne via en app samt alarmering via e-mail, og kommer desuden med en naturlig mulighed for at kunne opgradere systemet, hvis behovet for mere kapacitet opstår.


SmartIntegro fra NOX-systems
NOX-systems har i samarbejde med SimonsVoss udviklet SmartIntego, der bygger på høj faglighed. Systemerne er komplet specialdesignede til at komplementere hinanden, og tager udgangspunkt i SimonsVoss ekspertviden omkring netværksbaserede trådløse låsecylindere.

Du kan besøge leverandørens hjemmeside her:

Jablotron alarmløsning fra BeSafe

Interesseret i en NOX Systems alarmløsning, så ring til os, eller udfyld nedenstående kontaktformular

Kontakt BeSafe på telefonnummer 82 82 82 01