SPC Alarmsystem fra VANDERBILT

Vanderbilt SPC alarmsystem

Med et Vanderbilt SPC får du et trådført sikkerhedssystem, der passer til ethvert anvendelsesområde.


Alarmsystemet til både små og store virksomheder

Det kan blandt andet være med til at sikre varehuse, kontorer, butikker og fabriksbygninger. Systemet kan tilpasses kunden og kan derfor passe til både små, mellemstore og store anvendelsesområder. Desuden kan det let udbygges med ekstra systemudvidelser, hvis der bliver brug for det. Det betyder også, at det er parat til fremtidige teknologier, og derfor behøver du ikke skifte dit SPC-system ud, men kan løbende tilføje de nyeste teknologier til systemet.

Opnå fuld alarm kontrol over arbejdspladsen Vanderbilt International fremstiller nogle af de absolut mest alsidige sikkerhedsløsninger til erhvervsbygninger.

Opnå fuld alarm kontrol over arbejdspladsen
Vanderbilt International fremstiller nogle af de absolut mest alsidige sikkerhedsløsninger til erhvervsbygninger.


Deres 100 procent cloudbaserede management system gør det nemt for de relevante medarbejdere at tilgå indstillingerne til låsesystemet.

Integreret sikkerhed

De fleste låsesystemer lader dig kontrollere adgang med kort eller nøglebrikker. Vanderbilt tager skridtet videre og integrerer skemalægning, tids baseret adgang og overvågning i samme system. Dette gør, at man kan monitorere, hvornår specifikke personer anvender hvilke døre og præcis hvornår, samtidig med at du kan se optagelsen på kameraet.


Ydermere kan tiderne for hvornår dørene er tilgået eksporteres til Excel. Det er muligt at gemme og dele overvågningsoptagelserne via Vanderbilt app'en, såfremt der er behov for dette.

Komplet sikkerhed med en Vanderbilt SPC-tyverialarm
Selvom Vanderbilt er et nyere brand inden for sikkerhedsløsninger, er firmaet allerede velrenommeret og har mange succesfulde løsninger, og SPC-alarmen er bare ét af dem.


Vanderbilt SPC er et komplet sikkerhedssystem, der kan anvendes i mange forskellige konstellationer. Med Vanderbilt SPC løsningen, får du et system, der både fungerer som tyverialarm og nøglehåndtering, og systemet kan have op til 2500 brugere tilkoblet.  

Relaterede / relevante services eller produkter til en alarmløsning fra BeSafe

Serviceaftale

Mulighed for at tilknytte en valgfri serviceaftale

Kontrolcentral

Mulighed for tilknyttet kontrolcentral

Mulighed for tilknyttet kontrolcentral

Tågekanon

Tilknytning af tågekanon - når tyven først er inde

Tilknytning af tågekanon - når tyven først er inde

Interesseret i en Vanderbilt SPC alarmløsning, så ring til os, eller udfyld nedenstående kontaktformular

 
 
 
 
 

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend