Dørautomatik fra DORMA

Dørautomatik fra Dorma
Er i dag repræsenteret i over 130 lande og er et af verdens største sikringsaktører.


Selskabet tilbyder naturligvis stadig adgangstjenester og adgangsløsninger i verdensklasse med unikke funktioner og en kvalitet, der vil leve op til markedets høje krav i mange år, og tilbyder et omfattende produktsortiment inden for blandt andet dørlukkere/dørpumper


Det er bare nemmere med dørautomatik

Dørautomatik inkluderer både dørlukkere og dørpumper, der sørger for at åbne og lukke dørene automatisk.


Dørautomatik findes i både elektroniske og mekaniske versioner. Fælles for begge er, at den rette installation kan være med til at gøre hverdagen nemmere og tryggere for dem, som benytter sig af bygningen.


Den mekaniske dørpumpe sikrer at døren lukkes og er derfor ideel, at få monteret på indvendige samt udvendige døre, hvor døren ikke skal stå åbent hele tiden.


Den elektroniske dørlukker sørger for at åbne og lukke døren, for dem der benytter sig af bygningen.

Det er vigtigt for bygningens levetid at der sidder en korrekt indstillte dørpumpe/automatik på døren, det undgår slid på hængsler, låse, dørblade med en korrekt lukning af døren – Hvis en dør smækker i ødelægger den låsekassen, slutblikket, hængslerne m.m   Undgå uvelkomne gæster, sørg for at døren lukker hver gang – Få en sikker dørpumpe fra BeSafe.

Det er vigtigt for bygningens levetid at der sidder en korrekt indstillet dørpumpe/automatik på døren. Man undgår slid på hængsler, låse, dørblade med en korrekt lukning af døren – Hvis en dør smækker i ødelægger den selve låsekassen, slutblikket, hængslerne m.m


Undgå uvelkomne gæster, sørg for at døren lukker hver gang – Få en sikker dørpumpe fra BeSafe.

DORMA TS 93 serien (Mekanisk dørlukker)
Er et moderne dørlukkersystem, der giver muligheden for at forbinde forskellige moduler, så alle behov kan imødekommes.


Med sin unikke hjerteformede akselteknik sikrer TS 93 serien intelligent og bekvem adgang i alle typer lokaler.

 

Modellen tilbyder også åbningsbremse og lukkeforsinkelse, som giver en professionel integration. DormaTS 93 findes til både enkelt- og dobbelt-fløjede døre og branddøre i styrke EN 2-5 og EN 5-7.


Den brede anvendelsesmulighed gør DORMA TS 92 serien yderst velegnet til alle typer virksomheder, der ønsker et pålideligt lukkesystem, hvor høj sikkerhed er en naturlig del af produktet.

Nogle af fordelene ved dørautomatik .   Gør det muligt at sammenkoble hver enkelte dør med andre systemer .   Giver mulighed for at styre både åbning og lukning af døre elektronisk .   Kan bl.a. opkobles til adgangskontrol og brandanlæg
Dormakaba dørautomatik i daglig tale Dorma dørautomatik Er i dag repræsenteret i over 130 lande og er et af verdens største sikringsaktører.   Selskabet tilbyder naturligvis stadig adgangstjenester og adgangsløsninger i verdensklasse med unikke funktioner og en kvalitet, der vil leve op til markedets høje krav i mange år, og tilbyder et omfattende produktsortiment inden for blandt andet dørlukkere/dørpumper   Det er bare nemmere med dørautomatik Dørautomatik inkluderer både dørlukkere og dørpumper, der sørger for at åbne og lukke dørene automatisk.   Dørautomatik findes i både elektroniske og mekaniske versioner. Fælles for begge er, at den rette installation kan være med til at gøre hverdagen nemmere og tryggere for dem, som benytter sig af bygningen.   Den mekaniske dørpumpe sikrer at døren lukkes og er derfor ideel, at få monteret på indvendige samt udvendige døre, hvor døren ikke skal stå åbent hele tiden.   Den elektroniske dørlukker sørger for at åbne og lukke døren, for dem der benytter sig af bygningen.

Nogle af fordelene ved dørautomatik

.   Gør det muligt at sammenkoble hver enkelte dør med andre systemer

.   Giver mulighed for at styre både åbning og lukning af døre elektronisk

.   Kan bl.a. opkobles til adgangskontrol og brandanlæg

Dorma ED 100 / ED 250 dørautomatik (Elektronisk dørlukker)

Teknikken i DORMA ED 100 / ED 250 udgør en nyere generation af automatik til hængslede døre. Ved hjælp af motorkraft sørger ED 100 / ED 250 serien for at døren selv åbner og lukker efter behov. Serien er specielt velegnet til yderdøre, da ED-automatikken kan overvåge vindbelastningen og holde den korrekte værdi, hvilket sikrer let adgang for alle.

 

ED 100 og ED 250 er desuden konstrueret med naturlig mulighed for opgradering og udbygning, hvis behovet eller markedets standarder ændres.


Systemet er også godkendt til branddøre og er særdeles støjsvag for sine omgivelser. DORMA ED 100 / ED 250 er dørautomatik, der ikke bliver forældet.

Relaterede / relevante services eller produkter til en dørautomatikløsning fra BeSafe

Serviceaftale

Mulighed for at tilknytte en valgfri serviceaftale

Interesseret i en dørautomatikløsning fra Dorma, så ring til os, eller udfyld nedenstående kontaktformular

 
 
 
 
 

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend