Dørpumper fra ASSA ABLOY

ASSA ABLOY dørpumper

En komplet serie i et enkelt og stilrent design.


Her får I en dørpumpe med et højt præstationsniveau, og hvor samspillet mellem design og funktion er med til at sikre lette, holdbare og elegante adgangsforhold i hverdagen.


Dørpumper sikrer brugervenlighed, driftssikkerhed og stilfuld indretning

Disse dørpumper er derfor den ideelle løsning til ind- og udvendige døre på steder med meget trafik, hvor der lægges vægt på brugervenlighed, driftssikkerhed og stilfuld indretning.


Alle ASSA ABLOY dørlukkere / dørpumper er produceret af materialer i høj kvalitet og lever op til relevante krav i henhold til EN 1154/A standard. 

Dørpumper der tilgodeser individuelle behov 

Der findes standard og komfort dørlukkere, som kan benyttes til både enkeltdøre og dobbeltdøre. De kan monteres på forskellige måder, så du får den montering der passer dine behov.


De kan altså både monteres på hængselsiden, og modsat, samt på enten dør eller karm. Derudover kan dørlukkerens lukkehastighed justeres så den passer til de individuelle behov. 


ASSA ABLOY har i deres dørlukker serie udviklet en komfort dørlukker, og forskellen mellem en standardmodel og komfort, er at åbnemodstanden på en komfort model bliver mindre jo mere man åbner døren.   

  

ASSA ABLOY har desuden udviklet både skjulte og synlige dørlukkere. De skjulte dørlukkere indbygges enten i døren, karmen eller i gulvet, hvor de synlige monteres på døren eller karmen.

Valg af dørpumper  Inden man vælger et dørlukkesystem er det god ide at undersøge mulighederne og ens behov. Overvej problemstillinger såsom:  .   Hvor skal den bruges? Er det en dobbeltdør, enkeltdør eller branddør  .   Er døren tung eller er det en helt almindelig dør  .   Hvor meget trafik og gennemgang er der  .   Hvor nem skal døren være at åbne, og hvor hurtigt skal døren kunne lukke     igen  .   Skal dørlukkeren være skjult eller synlig med f.eks. en glideskinne eller med     en normal-arm

Valg af dørpumper

Inden man vælger et dørlukkesystem, er det god ide at undersøge mulighederne og ens behov. Overvej problemstillinger såsom:

.   Hvor skal den bruges? Er det en dobbeltdør, enkeltdør eller branddør

.   Er døren tung eller er det en helt almindelig dør

.   Hvor meget trafik og gennemgang er der

.   Hvor nem skal døren være at åbne, og hvor hurtigt skal døren kunne lukke
    igen

.   Skal dørlukkeren være skjult eller synlig med f.eks. en glideskinne eller med
    en normal-arm

Det er vigtigt for bygningens levetid at der sidder en korrekt indstillet dørpumpe/automatik på døren. Man undgår slid på hængsler, låse, dørblade med en korrekt lukning af døren – Hvis en dør smækker i ødelægger den selve låsekassen, slutblikket, hængslerne m.m.


Undgå uvelkomne gæster, sørg for at døren lukker hver gang – Få en sikker dørpumpe fra BeSafe.

Relaterede / relevante services eller produkter til en dørpumpeløsning fra BeSafe

Serviceaftale

Mulighed for at tilknytte en valgfri serviceaftale

Interesseret i en dørpumpeløsning fra Assa Abloy, så ring til os, eller udfyld nedenstående kontaktformular

 
 
 
 
 

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend