Låseløsning fra ABUS

360° sikkerhed med Abus låse

ABUS (August Bremicker und Söhne) er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i Tyskland i 1924 med produktion og salg af hængelåse ud fra devisen: Sikkerhed er afhængig af kvalitet!


Vi har helt sikkert den rette løsning til dit behov

Om det er sikring af dit private hjem, hvor alle skal kunne tilgå flere låse med samme nøgle, eller om det er låsesystemer til større virksomheder eller boligkomplekser, som kræver store låsesystemer med flere niveauer og forskellige adgange.

Zolit - serien af cylindre til private hjem Låsesystemet Zolit er ABUS‘ løsning til private hjem, hvor der typisk ønskes enslukkende låse, så man har samme nøgle til alle låse.

Zolit - serien af cylindre til private hjem
Låsesystemet Zolit er ABUS‘ løsning til private hjem, hvor der typisk ønskes enslukkende låse, så man har samme nøgle til alle låse. Zolit-serien har det patenterede Intop-nøglestopsystem integreret og leveres med et sikkerhedskort, som skal bruges ved bestilling af ekstra låse og nøgler. Hermed udmærker Zolit serien sig ved et højt sikkerhedsniveau.


Intop-nøglesystem
Intop-nøglestopsystem bevirker, at nøglen stoppes i den rette position. Så forsøger en indbrudstyv at komme ind med en manipuleret nøgle uden Intop-systemet, bliver den ikke standset i det korrekte skæringspunkt, og cylinderen kan derfor ikke låses op. Intop-nøglestopsystemet er patenteret frem til 2034 og varemærkebeskyttet, så man er optimalt sikret mod kopiering. Derfor er Zolit på alle måder et oplagt valg til private, som ønsker at sikre boligen med låse på et højt sikkerhedsniveau.

Høj sikkerhed til hjemmet med Bravus
De fleste husnøgler til private hjem er ikke beskyttede mod uautoriseret kopiering. Det betyder, at de frit kan kopieres, og at du ikke kan være sikker på, hvem der har en nøgle til dit hjem - og dermed heller ikke vide, om din bolig og dine værdigenstande er sikret.


Derfor har ABUS udviklet Bravus-serien af højsikkerhedscylindre, hvor nøgler kun kan kopieres hos autoriserede forhandlere og ved at fremvise det personlige sikkerhedskort.
Låsesystemet, der giver komfort og høj sikkerhed.


Bravus er ABUS' løsning til dit hjem, hvor låsesystemet både er topsikkert og komfortabelt at bruge. Med den 10-stiftede cylinder og vendbare nøgle adskiller Bravus sig ved at være yderst brugervenlig og sikker. Indvendigt i Bravus-cylinderen sidder en tredimensionel Intellitec-kontrolenhed, der matcher den tilhørende nøgle.


Det nyudviklede Intellitec system er patenteret og gør det med andre ord umuligt for andre end fagmanden - med det rette værktøj og råemne - at kopiere nøglen, og samtidig sikrer det højteknologiske system, at låsen er meget svær og tidskrævende at dirke op. Derved placerer Bravus sig i førerposition blandt de mest sikre løsninger på markedet.

Relaterede / relevante services eller produkter til en låseløsning fra BeSafe

Serviceaftale

Mulighed for at tilknytte en valgfri serviceaftale

Kontrolcentral

Mulighed for tilknyttet kontrolcentral

Mulighed for tilknyttet kontrolcentral

Interesseret i en låseløsning fra Abus, så ring til os, eller udfyld nedenstående kontaktformular

 
 
 
 
 

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend