Låseløsning fra Assa Abloy

ASSA ABLOY låseløsninger
Verdens førende leverandør af låseløsninger til komplet sikring af døren med udgangspunkt i slutbrugernes behov for sikkerhed, tryghed og brugervenlighed. Koncernen har 48.500 medarbejdere og en årlig omsætning på 8,2 milliarder EUR. ASSA ABLOY er en af verdens mest innovative virksomheder.


Låseløsninger til de fleste behov

Døre og åbninger er en integreret del af enhver bygning: De hjælper med at regulere strømmen af mennesker og varer, samtidig med at det sikres, at kravene til beskyttelse af personlige oplysninger, sikkerhed og klimakontrol, er opfyldt.

Sikring af adgangsforhold i boligselskaber  Sikkerhed og tilgængelighed er to vigtige parametre i beboelsesejendomme.   Hvordan sørger man for smidig adgang til opgang, kælder og loft for alle beboere, mens kun den enkelte boligejer har adgang til sin egen lejlighed
Sikringsløsninger i domiciler, kontor- og erhvervsbyggeri  Høj sikkerhed, fleksibilitet og brugervenlighed er nøglebegreber, når det gælder sikring af erhvervsejendomme.    BeSafe hjælper jer med alt fra elektronisk adgangskontrol, låsesystemer og nøgleskabe til dørlukkere og dørautomatik.
Sikringsløsninger i domiciler, kontor- og erhvervsbyggeri  Høj sikkerhed, fleksibilitet og brugervenlighed er nøglebegreber, når det gælder sikring af erhvervsejendomme.   BeSafe hjælper jer med alt fra elektronisk adgangskontrol, låsesystemer og nøgleskabe til dørlukkere og dørautomatik.
Sikringsløsninger i domiciler, kontor- og erhvervsbyggeri  Høj sikkerhed, fleksibilitet og brugervenlighed er nøglebegreber, når det gælder sikring af erhvervsejendomme.   BeSafe hjælper jer med alt fra elektronisk adgangskontrol, låsesystemer og nøgleskabe til dørlukkere og dørautomatik.
Museums sikring  På et museum er der specielle behov og krav til sikring af bygningen, da disse gemmer på spændende fund, perspektiver og viden, som kræver at blive bevaret med en høj sikkerhed.
Skoler & uddannelsesinstitutioner  Et sikkert uddannelsesmiljø kræver intelligente, diskrete og effektive løsninger til adgangshåndtering. Da det kan være svært at holde overblik over de mange nøgler, der er i omløb blandt studerende og medarbejdere på en uddannelsesinstitution.
Sport, fritid & underholdning  Mange forskellige arealer kræver en særlig sikkerhed, når dine gæster skal have en fri bevægelighed rundt i bygningen. På sportsanlæg, arenaer og lignende er der mange typer af rum, der skal sikres, og samtidig skal det være muligt for fx musikere eller andre gæster at bevæge sig frit rundt i bygningen.

Sikring af adgangsforhold i boligselskaber

Sikkerhed og tilgængelighed er to vigtige parametre i beboelsesejendomme.

Hvordan sørger man for smidig adgang til opgang, kælder og loft for alle beboere, mens kun den enkelte boligejer har adgang til sin egen lejlighed

Sikringsløsninger i domiciler, kontor- og erhvervsbyggeri

Høj sikkerhed, fleksibilitet og brugervenlighed er nøglebegreber, når det gælder sikring af erhvervsejendomme. 


BeSafe hjælper jer med alt fra elektronisk adgangskontrol, låsesystemer og nøgleskabe til dørlukkere og dørautomatik.

Tryghed og tilgængelighed for borgere og medarbejdere i plejesektoren

Mistede nøgler koster hvert år sundheds- og plejesektoren millioner af kroner. Bortkomne nøgler skaber utryghed hos borgere og medarbejdere. Med en sikkerhedsløsning fra ASSA ABLOY er trygheden sikret.

Elektronisk adgangskontrol og dørautomatik på hoteller og vandrerhjem

Med en stor og konstant gennemstrømning af gæster på hoteller og vandrerhjem kræves der adgangsforhold med en let tilgængelighed og en høj sikkerhed.

Museums sikring

På et museum er der specielle behov og krav til sikring af bygningen, da disse gemmer på spændende fund, perspektiver og viden, som kræver at blive bevaret med en høj sikkerhed.

Skoler & uddannelsesinstitutioner

Et sikkert uddannelsesmiljø kræver intelligente, diskrete og effektive løsninger til adgangshåndtering. Da det kan være svært at holde overblik over de mange nøgler, der er i omløb blandt studerende og medarbejdere på en uddannelsesinstitution.

Sport, fritid & underholdning

Mange forskellige arealer kræver en særlig sikkerhed, når dine gæster skal have en fri bevægelighed rundt i bygningen. På sportsanlæg, arenaer og lignende er der mange typer af rum, der skal sikres, og samtidig skal det være muligt for fx musikere eller andre gæster at bevæge sig frit rundt i bygningen.

Du kan besøge leverandørens hjemmeside her:

Assa Abloy låse fra BeSafe - låsesmed med hurtig udrykning

Interesseret i en låseløsning fra Assa Abloy, så ring til os, eller udfyld nedenstående kontaktformular

Kontakt BeSafe på telefonnummer 82 82 82 01