Låseløsning fra iLOQ

Digitalt iLOQ S5-låsesystem

.   Ideelt til beboelses- og erhvervsejendomme.

.   Låsene drives af kinetisk energi, der genereres, når nøglen indsættes, derfor er der intet behov for batterier eller kabler.

.   Cylinderne er nemme at installere og passer i alle moderne låsekasser uden tilpasninger.

.   Produktfamilien omfatter f.eks. kamlåse, hængelåse og installationsudstyr.

.   Reducerede omkostninger til vedligeholdelse og ingen batteriaffald.

Digitalt iLOQ S5-låsesystem  .   Ideelt til beboelses- og erhvervsejendomme.  .   Låsene drives af kinetisk energi, der genereres, når nøglen indsættes –intet behov for batterier eller kabler.  .   Cylinderne er nemme at installere og passer i alle moderne låsekasser uden tilpasninger.  .   Produktfamilien omfatter f.eks. kamlåse, hængelåse og installationsudstyr.  .   Reducerede omkostninger til vedligeholdelse og ingen batteriaffald.
Et skridt mere på vejen mod digital låsning  iLOQ udnytter de nye muligheder, som digitaliseringen og “Internet of Things” giver, til at skabe et intelligent låsesystem, der giver kunderne merværdi.

Et skridt mere på vejen mod digital låsning

iLOQ udnytter de nye muligheder, som digitaliseringen og “Internet of Things” giver, til at skabe et intelligent låsesystem, der giver kunderne merværdi.


De nye funktioner og fordele i næste generation af iLOQ S5 giver bygningsejere, administratorer og nøgleindehavere høj sikkerhed og en enestående brugervenlig adgangsstyring kombineret med konkurrencedygtige etableringsomkostninger, og store driftsbesparelser i systemets levetid.

ILOQ S50 Er ideel til virksomheder (som kraftværker- og forsyningsselskaber, telekommunikationstjenester og datacentre) og ejendomstjenester, iLOQ S50 får den nødvendige energi til at bekræfte/autorisere gyldig adgange og åbne låsen fra en smartphone.

ILOQ S50
Er ideel til virksomheder, iLOQ S50 får den nødvendige energi til at bekræfte/autorisere gyldige adgange og åbne låsen fra en smartphone. Batterier og kabler er unødvendige, hvilket reducerer vedligeholdelsesomkostninger markant, eliminerer batterispild og sikrer pålidelig drift selv under strømafbrydelse.


Låser op for en verden af muligheder i forsynings -og infrastruktursektoren

Holdbarhed. Effektivitet. iLOQ S50 er verdens første og eneste NFC-baserede låsecylinder, der bruger strøm fra en smartphone til oplåsning.

Selvdrevne digitale og mobile adgangs systemer fra iLOQ   Den nye iLOQ S5 serie giver dig mulighed for at kombinere og administrere to produktfamilier med den samme iLOQ Manager-software.

Selvdrevne digitale og mobile adgangs systemer fra iLOQ

Den nye iLOQ S5 serie giver mulighed for at kombinere og administrere to produktfamilier med den samme iLOQ Manager-software. Man kan bruge iLOQ S5 digital-nøgleløsning, iLOQ S50 mobilløsning eller en kombination af begge.


Produktet er fuldt skalerbart i henhold til størrelse og struktur både nu og i fremtiden, og iLOQ S5 administreres hurtigt og nemt fra samme software, hvilket gør at systemet er det mest omfattende og lette at anvende på markedet.

Opdaterede adgangsrettigheder direkte til din smartphone  NFC er hjertet i iLOQ S50-produktfamilien. iLOQ S50 cylindere genererer den krævede strøm til bekræftelse af adgangsrettigheder og åbning fra NFC-kommunikations feltet oprettet med en nøgle.

Opdaterede adgangsrettigheder direkte til din smartphone

NFC er hjertet i iLOQ S50-produktfamilien. iLOQ S50 cylindere genererer den krævede strøm til bekræftelse af adgangsrettigheder og åbning fra NFC-kommunikationsfeltet oprettet med en nøgle. I dette tilfælde kan nøglen enten være en Android- eller Apple-smartphone, der har iLOQ S50-appen kørende.


Nemmere daglig drift

En velfungerende og pålidelig forsynings- og infrastruktursektor er afgørende for, at vores moderne samfund kan køre problemfrit. iLOQ tilbyder den nødvendige sikkerhed kombineret med effektiv trådløs adgangsdeling, som forenkler driftslogistikken og reducerer de omkostninger, der normalt er forbundet med mekaniske og batteridrevne låse.

iLOQ S10
Er ideel til en lang række bolig- og erhvervsbygninger, den nødvendige energi genereres når nøglen føres ind i låsen. Batterier og kabler er unødvendige, hvilket reducerer vedligeholdelsesomkostninger markant og eliminerer batterispild.


Selvdrevet låsesystem

iLOQ S10 er det eneste elektroniske låsesystem i verden, som er selvdrevet ved at indsamle elektricitet fra nøgleindsættelsen. Dets programmerbare låse og nøgler kan derfor fungere uden batterier eller kabler. Administrationen af adgangsrettigheder med det digitale iLOQ-system er nemmere og mere sikker end med mekaniske systemer. Vedligeholdelses- og livscyklusudgifter er væsentligt lavere end med mekaniske eller batteridrevne elektromekaniske låsesystemer.

Du kan besøge leverandørens hjemmeside her:

iLOQ låse fra BeSafe - låsesmed med hurtig udrykning

Interesseret i en låseløsning fra iLOQ, så ring til os, eller udfyld nedenstående kontaktformular

Kontakt BeSafe på telefonnummer 82 82 82 01