Dahua videoovervågning

Total videoovervågnings løsning fra Dahua
Dahua er mest kendt for deres overvågningsløsninger, men tilbyder alt inden for sikkerhedssystemer, og er lig med kvalitetsprodukter til enhver type virksomhed eller bolig. Og deres systemer er anerkendte i branchen og efterhånden gennemprøvet fra A-Z. Videoovervågning bliver også mere og mere udbredt udendørs.


Sikring af dine medarbejdere med videoovervågning
Banker og butikker har for længst taget videoovervågning i anvendelse, fordi det har vist sig at have en stor præventiv virkning.


Hos BeSafe hjælper vi virksomheder, hvor varesvind eller indbrud er et problem. Videoovervågning bliver også mere og mere udbredt udendørs.

Dahuas gennemtænkte videoovervågnings oplevelse giver stor værdi for kunderne

   Nyeste 4K-, panorama- og termoteknologi for at muliggøre et sikrere miljø.

   Ansigtsgenkendelse, Intelligent Analytics for at forbedre den samlede
      driftseffektivitet.

   Åben platform til tredjepartsintegration.

Total videoovervågnings løsning fra Dahua. Dahua er mest kendt for deres overvågningsløsninger, men tilbyder alt inden for sikkerhedssystemer, og er lig med kvalitetsprodukter til enhver type virksomhed eller bolig.
Videoovervågning - Lager og logistik Med den hurtige udvikling af moderne logistisk infrastruktur, især den hurtigt voksende e-handelsindustri som de Danske webbutikker samt Amazon, Alibaba, Wish m.fl., er det efterhånden blevet en nødvendighed at bruge videoovervågning.      Hvordan man leverer pakken effektivt og omkostningseffektivt til slutbrugeren er blevet en almindelig udfordring i branchen.   Dahua giver løsningen med videoovervågning til lagre og logistikvirksomheder. Dette giver "mindre arbejdskraft, højere effektivitet, (næsten) ingen menneskelig fejl".

Videoovervågning - Lager og logistik
Med den hurtige udvikling af moderne logistisk infrastruktur, især den hurtigt voksende e-handelsindustri som de Danske webbutikker samt Amazon, Alibaba, Wish m.fl., er det efterhånden blevet en nødvendighed at bruge videoovervågning.   


Hvordan man leverer pakken effektivt og omkostningseffektivt til slutbrugeren er blevet en almindelig udfordring i branchen.


Dahua giver løsningen med videoovervågning til lagre og logistikvirksomheder. Dette giver "mindre arbejdskraft, højere effektivitet, (næsten) ingen menneskelig fejl".

Videoovervågning til Detailhandelen Detailsektoren gennemgår grundlæggende ændringer i lyset af hurtig digitalisering.   Dahua Smart Retail Solution giver sikkerhed og tabsforebyggelse for detailbutikker, samtidig med at den styrker forretningsdriften med omfattende videoassisteret business intelligence og analysefunktionalitet.

Videoovervågning til Detailhandelen

Detailsektoren gennemgår grundlæggende ændringer i lyset af hurtig digitalisering.


Dahua Smart Retail Solution giver sikkerhed og tabsforebyggelse for detailbutikker, samtidig med at den styrker forretningsdriften med omfattende videoassisteret business intelligence og analysefunktionalitet.


Dahua Retail Solution bruger de nyeste teknologier til at levere:

   Sikkerhed og tabsforebyggelse: Bekæmp butikstyveri, internt
       tyveri, kasserersvindel og sørg for et sikkert og sikret
       indkøbsmiljø.


   Business Intelligence: Reducer OPEX, øg effektiviteten i
       butiksdrift og øg overskuddet ved at forstå det direkte forhold
       mellem fodtrafikdata og transaktionsdata.

Du kan besøge leverandørens hjemmeside her:

Vælg din næste Dahua videoovervågningsløsning fra BeSafe
Virksomheds videoovervågning Bygningsfaciliteter står over for udfordringer med hensyn til at opfylde krav til sikkerhed, komfort og ledelseseffektivitet.    Ved løsning af disse udfordringer giver Dahua: .   Produkter og løsninger til sikring af jeres virksomheds anlæg   .   Intelligent analysefunktionalitet   .   De nyeste banebrydende teknologier til forbedret ledelseseffektivitet   .   Unified VMS for forskellige produkter

Virksomheds videoovervågning

Bygningsfaciliteter står over for udfordringer med hensyn til at opfylde krav til sikkerhed, komfort og ledelseseffektivitet. 


Ved løsning af disse udfordringer giver Dahua:


   Produkter og løsninger til sikring af jeres virksomheds anlæg.


   Intelligent analysefunktionalitet.


   De nyeste banebrydende teknologier til forbedret ledelseseffektivitet.


   Unified VMS for forskellige produkter.

Videoovervågning til Bank & Finans sektoren Forbedrer forretningseffektiviteten, mens sikkerheden øges     Med millioner af transaktioner hver dag udsættes bank- og finansielle institutioner løbende for kriminelle trusler. Samtidig er forbedring af kundeoplevelsen og ledelseseffektivitet fremkommet som en stor efterspørgsel. 

Videoovervågning til Bank & Finans sektoren

Forbedrer forretningseffektiviteten, mens sikkerheden øges  


Med millioner af transaktioner hver dag udsættes bank- og finansielle institutioner løbende for kriminelle trusler. Samtidig er forbedring af kundeoplevelsen og ledelseseffektivitet fremkommet som en stor efterspørgsel. 


Dahua Banking & Finance-løsningen bruger de nyeste teknologier til at sikre banktransaktioner og forbedre ledelseseffektiviteten, så kunderne er tilfredse og jeres forretning kører problemfrit.

.     Krystalklare billeder: 4K-opløsning præsenterer et meget
      detaljeret billede.  


Smart Transaction Record: Registrerer transaktionsoplysninger og et tydeligt ansigtsbillede for at give stærk dokumentation i tilfælde af kundetvister eller misforståelser.

Interesseret i videoovervågning fra DAHUA, så ring til os, eller udfyld nedenstående kontaktformular

Kontakt BeSafe på telefonnummer 82 82 82 01