August 2, 2024

Overvågning på byggepladser

Leder du en byggeplads? Så kender du helt sikkert til behovet for at sikre din byggeplads og ikke mindst de bekymringer, der kan høre til, hvis du er nervøs for tyveri på byggepladsen. Tyverier er nemlig både ubehagelige, men de kan også forsinke arbejdet og føre til stort resourcespild. Det kan være, at vigtigt værktøj eller andet materiel bliver stjålet. På den måde kan det være svært at fortsætte arbejdet, indtil at det stjålne værktøj er blevet erstattet. Det er også en tidskrævende og omkostningsrig proces. 

Den gode løsning er at sørge for at sikre byggepladsen gennem effektiv overvågning. Her har BeSafe mange års erfaring og har ikke mindst samarbejdet med en lang række byggevirksomheder og entreprenører med målet om at topsikre deres byggeplads. 

Derfor er overvågning en god ide på byggepladser

På en byggeplads befinder der sig ofte dyrt materiel og værktøj. Derfor kan der være høj risiko for indbrud. Videoovervågning viser sig at have en god effekt på at undgå tyveri. Både fordi videoovervågning viser sig at have en præventiv effekt, da det afskrækker tyve fra at begå indbrud på din byggeplads, særligt hvis sikringen er kombineret med et skilt, der indikerer, at byggepladsen er videoovervåget. 

Dernæst har videoovervågningen også en god, hjælpende effekt, hvis uheldet er ude, og tyve alligevel begår indbrud på din byggeplads. Gennem effektiv videoovervågning bliver det nemt at identificere tyvene, og desuden gør videoovervågningen også, at det er nemmere at melde til forsikringen, da vores sikringsløsninger er forsikringsgodkendte. Derfor bliver det nemmere at få erstatning, eventuelt at fange gerningspersonerne og få det stjålne materiel tilbage. 

Gennem BeSafe’s sikringsløsninger får du fuld kontrol og sikkerhed gennem sikring af din byggeplads. Udover videoovervågning kan vi også installere adgangskontrol, der gør det nemt at kontrollere, hvem der skal have adgang til byggepladsen. Løsningerne er mange, og vi er klar til at rådgive dig, så du får den løsning, du drømmer om.

Målet er, at den løsning til videoovervågning, vi installerer for dig, skal have præventiv effekt, give klarhed over, hvis der skulle forekomme en uhensigtsmæssig hændelse og skabe større tryghed. Vores løsning er koblet op til Securitas’ kontrolcentral, og deres vagter er klar til at handle proaktivt, hvis uheldet er ude og behovet opstår. 

Sikring af byggeplads - vi rådgiver dig og implementerer de bedste overvågningsløsninger

Når vi varetager et nyt sikringsprojekt, er første trin altid, at vi lytter til dine behov og mål for sikringsprojektet. På den måde kan vi både rådgive dig om, hvilken retning der er den rigtige at gå i, så du får opfyldt dine behov for sikring og overvågning af din byggeplads. Dernæst skræddersyer vi et tilbud og en løsning til dig. 

Hos BeSafe er vi uafhængige af producenter. Det betyder, at vi kan vælge mellem forskellige sikringsløsninger og udvælge det system, der passer bedst til dine behov. Der er nemlig specifikke karakteristika ved vores forskellige sikringsløsninger, og derfor afhænger valget af dem af, hvad dine behov for sikring er. Vores kompetence er, at vi forstår og kender disse løsninger ud og ind, og på den måde kan vi hurtigt vurdere, hvilken løsning, der er mest fordelagtig for din situation. Dernæst besøger vi typisk din byggeplads for at bekræfte, at løsningen er den rigtige og ikke mindst for at foretage en risikoanalyse. Det næste trin er at implementere den udvalgte sikringsløsning, som bliver foretaget af vores erfarne og kompetente installatører.  

Derudover tilbyder vi også vedligeholdelse af overvågningen gennem vores serviceaftale. Det betyder, at vi altid er til rådighed, hvis der opstår et behov for vedligeholdelse. 

Er du klar til at sikre din byggeplads? 

Vi er i hvert fald klar til at hjælpe dig og tilbyde dig de bedste sikringsløsninger, så du trygt kan stole på, at din byggeplads er sikret, hvis der skulle komme uanmeldte gæster forbi. 

Kontakt os i dag og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi ser frem til at rådgive dig inden for vores sikringsløsninger og fortælle dig om, hvad vi tilbyder. 

For mere information, kontakt venligst:

Mathias Rasmussen

Mathias Rasmussen

Direktør, partner
+45 60 20 15 01
mathias@besafe.dk
Viden & guides

Også værd at læse

Læs artiklen
Læs artiklen
Læs artiklen
kontakt os

Har du brug for os til din næste opgave?