August 2, 2024

Overvågning til butik 

Driver du butik? Så kender du helt sikkert til vigtigheden af at sikre butikken, så du ikke får ubudne gæster forbi. Du kender sikkert også til de bekymringer, der kan høre til frygten for indbrud i din butik. Og så ved du måske også, at det er en god idé med øget sikkerhed, både for at få ro i sindet hos dig selv, men også for at skabe tryghed for dine medarbejdere og ikke mindst at drage nytte af den præventive effekt, som sikring af din butik kan medføre. 

Hos BeSafe specialiserer vi os i skræddersyede sikringsløsninger, og vi er den foretrukne sikringspartner for en lang række erhvervsdrivende, herunder også butiksejere. Det vil glæde os at hjælpe dig med at sikre din butik gennem effektive sikringsløsninger og overvågning. 

Vil du sikre din butik gennem videoovervågning? 

Der er mange gode grunde til, at du gør klogt i at sikre din butik gennem overvågning og andre sikringsløsninger. Først og fremmest har videoovervågning en præventiv effekt, såfremt at indbrudstyve ser, at der befinder sig et skilt, der indikerer, at butikken er sikret med overvågning. Sikringsløsninger skaber også tryghed for dig selv og dine medarbejdere. Derudover er BeSafes sikringsløsninger forsikringsgodkendte, og det betyder, at du er sikker på, at såfremt uheldet skulle være ude, så er der hjælp at hente hos din forsikring. 

Gennem BeSafes udvalg af de bedste sikringsløsninger på markedet, kan du drage fordel af de mange muligheder, som sikringsprodukterne giver dig. Du kan eksempelvis få adgang til overvågningen gennem din telefon, så du altid kan tjekke ind og se, om alt er, som det skal være i din butik. Vi glæder os til at fortælle dig om de forskellige muligheder, som vores produkter tilbyder, og ikke mindst rådgive dig, så du får den sikringsløsning, der matcher dine behov. 

BeSafe er uafhængig af producenter. Det betyder, at vi frit kan vælge mellem vores brede palette af de bedste sikringsløsninger på markedet, så vi kan tilbyde dig den løsning, der passer dig bedst. Du kan læse mere om vores videoovervågning her

Effektiv rådgivning og implementering af sikringsløsninger og overvågning

Hos BeSafe sidder vores dygtige medarbejdere klar ved telefonen, og deres vigtigste opgave er at agere din foretrukne sikringspartner og tilbyde ekstraordinær rådgivning og service. Vi er altså altid klar til at besvare diverse spørgsmål inden for sikring og sikkerhed, og det er helt uforpligtende. 

Når vi starter et nyt samarbejde op, tager vi en dybdegående samtale med dig, hvor målet er at forstå din situation og foretage en risikoanalyse. Dette foregår både gennem en samtale, men også gennem en besigtigelse af din butik. Her kan vi bedst vurdere, hvordan sikringsløsningen skal sammensættes og ikke mindst udvælge, hvilke af vores produkter, der vil dække dine behov bedst. Fælles for vores produkter og sikringsløsninger er, at de tilbyder den nyeste teknologi på markedet, der skaber øget sikkerhed for dig. Herefter skræddersyer vi et tilbud til dig. Næste trin er at implementere den udvalgte sikringsløsning. Denne opgave varetager vores erfarne og dygtige installatører. 

Hos BeSafe er vi ved din side som din sikringspartner. Efter aftale tilbyder vi serviceaftaler. Det betyder, at vi altid er til rådighed og kan hjælpe dig, hvis noget ikke fungerer, du har spørgsmål eller behov for vedligeholdelse eller servicering af dine sikringsprodukter og overvågning. Derudover får du også adgang til vores velfungerende service- og beredskabsafdeling. Den står klar til at løse alle slags opgaver, også de akutte. 

Er du klar til at sikre din butik? 

Der er mange gode grunde til at sørge for øget sikkerhed i din butik. Vi er klar til at hjælpe dig med at sikre din butik med videoovervågning og andre sikkerhedsløsninger. Hos BeSafe vil du altid blive mødt af en ekstraordinær service, uanset opgavens karakter. Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende samtale om, hvad dine behov er, og hvordan vi kan hjælpe dig. Kontakt os her

For mere information, kontakt venligst:

Mathias Rasmussen

Mathias Rasmussen

Direktør, partner
+45 60 20 15 01
mathias@besafe.dk
Viden & guides

Også værd at læse

Læs artiklen
Læs artiklen
Læs artiklen
kontakt os

Har du brug for os til din næste opgave?