August 2, 2024

Sikring mod indbrud

Har du en virksomhed, måske med en byggeplads, en butik eller noget helt tredje, som du ønsker at sikre mod indbrud? Så bør du læse med her. Hos BeSafe har vi mange års erfaring med effektive sikringsløsninger for erhverv, og er desuden eksperter i at rådgive, montere, installere og servicere selvsamme løsninger. 

Men hvis du leder efter effektiv sikring mod indbrud, hvilken løsning bør du så gå efter? Det kan du læse mere om på denne side. Og hvis du har yderligere spørgsmål, er du til hver en tid velkommen til at ringe eller skrive til os og tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi er altid klar til at rådgive med vores kompetencer. 

Hvordan sikrer man sig mod indbrud hos erhverv?

Den mest fordelagtige tyverisikring for erhverv anhænger af forskellige faktorer. Først og fremmest afhænger løsningen af, om dit erhverv består af en byggeplads, en butik, et kontor eller noget helt fjerde. Dernæst kommer vurderingen af, hvor høj en risiko der er for indbrud alt efter beliggenhed og ikke mindst, hvilke elementer og varer, der forefindes på adressen. Det kan være værktøj, computere eller lagerbeholdning af forskellige produkter. 

Når vi igangsætter et nyt projekt hos BeSafe, kan vores erfarne medarbejdere foretage en effektiv vurdering af, hvilken løsning der vil dækkes dine behov og sikre dig bedst muligt. 

En effektiv sikring mod tyveri er videoovervågning

Videoovervågning har mange fordele, når man benytter løsningen til at øge sikkerheden. Først og fremmest kan videoovervågning have en præventiv effekt, da skiltningen af overvågningen kan sørge for, at tyve afholder sig fra at komme på uvelkomment besøg. Hvis uheldet er ude, sørger videoovervågning også for, at det er nemmere at finde frem til gerningsmændene, at politiet nemt kan blive involveret og ikke mindst, at hele forsikringssagen foregår mere gnidningsfrit, da det er nemt at fremlægge bevismateriale for indbruddet til forsikringen. Hos BeSafe har vi stor erfaring med videoovervågning til erhverv, og det kan du læse mere om på denne side, hvor du også er forsikret, at vi er eksperter inden for lovgivning på området, så du er sikker på, at din videoovervågning opfylder krav og loven inden for videoovervågning.

Adgangskontrol kan også sikre mod indbrud

Udover videoovervågning er der flere andre effektive sikringsmetoder, BeSafe anbefaler erhvervskunder at investere i for at øge sikkerheden og undgå indbrud, herunder adgangskontrol. De produkter inden for adgangskontrol, som vi tilbyder, er topmoderne og byder på en lang række funktioner, der både gør hverdagen nemmere, men også øger sikkerheden. 

Med adgangskontrol kan du for eksempel inkludere biometrisk adgang, hvor det blot kræves, at dem med adgang benytter deres fingeraftryk til at få adgang. Selvfølgelig fås løsningerne også med nøgler eller brikker. Desuden findes adgangskontrol også med kamera, hvor folk får adgang gennem deres ansigt. Det er nemt for dig at kontrollere hvem, der har adgang hvornår, og dette kan du lynhurtigt tilpasse gennem en app. På den måde får du fuld kontrol over, hvem der har adgang - og ikke mindst hvornår. En brik eller en nøgle kan nemt gå tabt og andre kan få adgang, selvom de ikke burde have det. Men med fingeraftryk eller ansigtsgenkendelse, bliver det sværere at få adgang. 

Effektive låsesystemer øger sikkerheden

Sammen med adgangskontrol kan du øge sikkerheden ved at installere stærke, sikre låsesystemer. Et låsesystem kan tilmed være den mest prisvenlige metode til at få den rette kontrol over adgangen til din erhvervsbygning. Hos BeSafe tilbyder vi både mekaniske låsesystemer og elektroniske låsesystemer. Et mekanisk låsesystem er en mere prisvenlig løsning end et elektronisk låsesystem, men der kan på sigt være økonomiske besparelser ved at vælge et elektronisk låsesystem, da det er billigere i drift. 

Hvis du har overvejelser om hvilket låsesystem, du bør vælge, så er vi klar til at besvare dine spørgsmål og rådgive dig.

Mange måder at sikre sig mod indbrud på

Som du kan læse, er der flere effektive metoder, der kan tages i brug, når det kommer til at sikre sig mod indbrud. Derfor kan det også være rart med professionel hjælp og nogen, der har ekspertviden inden for området, der kan besvare de spørgsmål, du har. Derfor er vi hos BeSafe klar til at hjælpe dig - lige fra at besvare spørgsmål om, hvordan du bør sikre dig i din unikke situation til at installere, montere, vedligeholde og servicere din løsning. Tag fat i os her for at høre nærmere om vores effektive sikringsløsninger mod indbrud. 

For mere information, kontakt venligst:

Mathias Rasmussen

Mathias Rasmussen

Direktør, partner
+45 60 20 15 01
mathias@besafe.dk
Viden & guides

Også værd at læse

Læs artiklen
Læs artiklen
Læs artiklen
kontakt os

Har du brug for os til din næste opgave?